INSUMED terápia - fogyókúrás kezelés

2019 áprilisától az én rendelőmben is elérhető az INSUMED terápia. De mi is ez valójában? Az INSUMED egy orvosok által ellenőrzött táplálkozási tanácsadó rendszer az optimális testsúly és testösszetétel elérése és megtartása érdekében.

fogyókúra mellett elsősorban a 2-típusú cukorbetegek, a PCO-sak, az inzulin rezisztenciával,a csökkent pajzsmirigy (hypothyreosis) működéssel rendelekezőknek ajánlom. Ezek az alapbetegségek amik a termékenységet gátolják, ezért a meddőség kezelésében is óriási jelentősége van az INSUMED terápiának. Aki rendelkezik akár egyik akár másik betegséggel, ezzel a módszerrel az inzulin szintjét normalizálni tudjuk gyógyszer nélkül. Ezáltal a teherbe esés valószínűsége is megnő akár lombik vagy inszemináció nélkül.

Maga a rendszer igen egyszerű, érthető, könnyen betartható, bonyolult számításokat nem igénylő, stabil vércukorszintet adó orvosi diéta. A fogyás általában kalóriacsökkentésen és a zsírból történő súlyvesztésen alapszik.  A diétáknál a táplálkozási hormonok figyelembevétele azonban nagyon ritka! A módszer kialakításában a legerősebb táplálkozási és egyben fő raktározó hormonunk, az inzulin viselkedését figyeltük meg és erre alapoztuk a diétát.

Az eredmények pontosan mérhetőek műszerrel, tehát követjük, hogy zsírból történjen a fogyás, ne izomból. Ez fontos, és visszajelzést jelent nemcsak nekem, a páciensnek is.

Az INSUMED terápia nem fogyókúra, hanem egy módszer!

Az INSUMED terápia előnyei

● a mindennapi életben reálisan megvalósítható módszer
● hozzáértő orvos tanácsadása mellett történik
● kevés a tiltott élelmiszer
● nincs merev receptelőírás
● nincs éhezés
● személyre szóló gyakorlati tanácsok
● folyamatos, hosszú távú gondozás
● az egészség visszanyerése
● jojó-effektus nélküli egészséges fogyás

Árak

INSUMED bérlet

4 alkalom

20 000 Ft

Alkalmankénti tanácsadás

8 000 Ft

INSUMED élelmiszer

10-14 napra elegendő mennyiség

13 000 Ft