Migrénes fejfájásom kezelése akupunktúrával

Lassan 8 éve fejfájással küzdöm. Változó volt, hogy mikor jelentkezett. Előfordult hogy egy teljes hétig minden egyes nap fájt, és volt, hogy 2-3 hétig egyáltalán nem jelentkezett újra a fájdalom.

 

Természetesen voltam kivizsgáláson is az évek alatt, azonban minden eredményem negatív lett. A fájdalomcsillapítók sem hozták meg a várt hatást, így úgy döntöttem, hogy más megoldás után fogok kutatni.

A Doktornőt először idén március végén kerestem fel. Már az első kezelések után is éreztem a változást, ugyanis tompa fájdalommá alakult át a migrénes fejfájásom, azonban ez néhány óráig tartott, és nem is erősödött a fájdalom, így nem volt szükségem gyógyszerre sem. Hetente jártam a Doktornőhöz kezelésre, és március végére már elmondhattam azt, hogy két hete nem jelentkezett a fejfájásom. Ezután még volt, hogy enyhe fájdalmat tapasztaltam, azonban gyógyszerre már egyszer sem volt szükségem.

Április végére, tehát nagyjából egy hónap leforgása alatt pedig teljesen tünetmentessé váltam!

Nagyon elégedett vagyok, és hálás a Doktornőnek, hiszen olyan fokú pozitív változás állt be az életemben a fejfájás elmúlásával, amit nehéz szavakkal kifejezni.

 

Köszönettel:

Katalin

Sarokfájdalom kezelése akupunktúrával

Szeretném röviden összefoglalni csodás gyógyulásom történetét. Néhány éve kezdődött, hogy elkezdett fájni a bal lábamon a sarkam. Kezdetben úgy gondoltam, hogy ez csak átmeneti állapot lehet, valószínű a megterhelő álló munka az oka, azonban ez a fájdalom nem múlt el, ahogy teltek a hetek-hónapok egyre jobban felerősödött a fájdalomérzet a sarkamban.

Egy-két hónap elteltével olyannyira fájt már a sarkam, hogy a házi orvosomhoz fordultam segítségért, aki közölte “sarkantyúm” van. (A sarkantyú igen kellemetlen, fájdalmas elváltozás.)

 

Beutalt egy intézménybe, mondva, hogy a röntgensugárral történő kezelés sok emberen segített már. A kezelést megkaptam (5×50 cGy frakcióban, összesen 250 cGy) besugárzást kaptam, ami önmagában sem veszélytelen, mondom azoknak, akik nem értenék ezeket a számokat és jeleket. Ezután eltelt egy hét, két hét, mondták legyek türelemmel, majd idővel fejti ki hatását a kezelés. Eltelt 1-2 hónap, de semmi javulás nem mutatkozott a sarkamon. Használtam különböző gyógybetéteket, gyógyfürdőket vettem más emberek javaslatára, akiken ezek a dolgok segítettek. Azonban az én fájdalmam nem enyhült.

Feleségem egyre unszolt, hogy próbáljam ki az akupunktúrás módszert. Tudom, hogy ez egy ősi kínai módszer, amit több ezer éve alkalmaznak Kínában és hazánkban is néhány évtizede gyakorolják az erre hivatott orvosok. Én azonban mindig féltem attól, hogy mi van akkor, ha a tűk nem a megfelelő helyre kerülnek és még ezer nyugtalanító kérdés kavargott a fejemben, egyszóval szkeptikus voltam eziránt a gyógymód iránt, de az én kedves feleségem addig, addig rágta a fülemet, amíg rászántam magam, hogy alávessem magamat a tűk kissé kellemetlen szúrásának.

Azóta 6 kezelésen vagyok túl és mondhatom, hogy szinte újjászülettem. Nem fáj a sarkam több hónapja! Most már bátran ajánlom mindenkinek, aki súlyos fájdalmakkal küszködik, próbálja ki ezt a csodálatos módszert.

Gyógyításának mibenlétét nehéz lenne néhány mondatban összefoglalni, amire én nem is vagyok hivatott. Csak annyit mondhatok, hogy gyógyítása természetes alapokon nyugszik, szemlélete holisztikus.

Hálásan köszönöm a gyógyulásomat a Doktornőnek!

Köszönettel:

József (63)

Babavárás

A párommal 3 éve próbálkozunk a babaprojecttel. Lombik programba is belevágtunk már. Az inzulinrezisztenciám, valamint a cisztám, melynek „kezelésére” hormonokat kell szednem, mind olyan tényezők, amelyek negatívan befolyásoljak az esélyeimet egy esetleges teherbe esésre.

A Doktornőhöz először 2018 augusztusában látogattam el, ekkor már túl voltam sikertelen próbálkozásokon. Azonban lelkesebb voltam, mint valaha, mert éreztem, hogy a Doktornőnél jó kezekben vagyok!

A Doktornőhöz folyamatosan jártam ekkor, és konzultáltam is vele mindenről. Most hatalmas az öröm, mivel 10 hetes várandós vagyok! Nagyon hálás vagyok a Doktornőnek, hogy mellettem volt végig, és segített nekem!

 

Köszönettel:

Zsófia

Gólyahír

3 éve próbálkozunk minden lehetséges módszerrel, hogy kisbabánk lehessen. Nagyon megterhelő időszak volt ez számunkra.

Sokáig próbálkoztunk természetes úton, majd a lombik projekt mellett döntöttünk. Sokszor tűnt reménytelennek, hiszen az ember hajlamos feladni a sikertelen próbálkozások hatására. Azonban mi kitartóak maradtunk, melynek meg is lett az eredménye. A Doktornőt 2018 óta ismerem, és a lombik projekt alatt is végig kezelt. Rengeteget köszönhetek a Doktornőnek, hiszen nem csak fizikailag, de lelkileg is támogatott végig!

Majd végre pozitív lett a terhességi tesztem! Augusztusban érkezik az első gyermekünk, és fizikálisan, és mentálisan is nagyon jól vagyok. Nehéz szavakkal kifejezni ezt a hálát, amit érzek, érzünk a párommal. Nagyon boldog vagyok, és hálás a Doktornőnek!

Köszönettel:

Ági

Hogyan fogytam le 27 kilót?

Súlygyarapodásom története hosszú évek „munkája”, melyhez hozzájárult a stressz, a kevés testmozgás, valamint az ugyan finom, de kevésbé egészséges ételek és italok. Mindezek eredménye 112 kiló, magas vérnyomás, és épp betérni készült a cukorbetegség. Ekkor határoztam el magam, hogy találnom kell valamit, ami tartósan kimozgat a komfortzónámból.

Az interneten keresgélve bukkantam rá a Giller akupunktúrára. A honlapon olvasottak alapján gyorsan meghoztam a döntésem, ebbe bele kell vágnom, és még a feleségemet is sikerült rávennem. Giller doktornővel történt első találkozás után éreztem, hogy jó helyen vagyunk. A recept a következő: kezdjünk életmódot, szemléletet váltani és ebben segít az akupunktúra, valamint a Doktornő sok éves tapasztalata, és személyre szabott tanácsai.

Az első négy hónap alatt 20 kilótól szabadultam meg, a következő ét hónapban újabb 5 kilót mínusz.

Megcsináltam! Pontosabban megcsináltuk: Giller doktornő, a feleségem, és én. Hálásan köszönöm mindkettőjüknek!

 

N. Sándor

Parlagfű allergiám kezelése akupunktúrával

10 éves korom óta parlagfű allergiával küzdöm. Az allergia tünetei, mint a szemviszketés, köhögés, orrdugulás meg tudják keseríteni az ember életét.

 

A Doktornőt először 2018 májusában kerestem fel, ugyanis ez volt az az időszak, amikor fokozottabban jelentkeztek az allergiás tüneteim. Már az első kezelések után is érezhető volt a pozitív változás. Először Még csak a kezelések napján éreztem, hogy a tünetek megszűnnek, aztán teljesen tünetmentessé váltam!

Nagyon elégedett vagyok, és hálás a Doktornőnek, hiszen így végre ki tudom élvezni a tavasztól nyár végéig terjedő időszakot a kínzó tünetek nélkül!

Köszönettel:

P.SZ.

Fogyásom sikertörténete

Számomra állandó problémát jelent a kilók elleni harc. Ennek okai a stresszes életvitelem és a pajzsmirigy betegségem. Az elmúlt évek eseményei folytán (menopauza, nyugdíjba vonulás) közel 30 kiló súlyfelesleg jött fel rám, és ezzel együtt jelentkezett a magas vérnyomás, 2-es típusú diabétesz, illetve ízületi bántalmak.

Ekkor kerestem fel Giller doktornőt, akinek segítségével fogyókúrába kezdtem, és sikerült 24 kiló súlyfeleslegtől megszabadulnom. Sikertörténetemhez hozzátartozik a nagyon sok lemondás és a rendszeres testmozgás. Ennek köszönhetően a vérnyomásom és vércukorszintem visszaállt a normális értékre, valamint ízületi panaszaim is javultak.

Köszönet a Doktornőnek és útmutatásainak, tanácsainak, biztatásának, amely mindig átsegít a holtponton!

 

B. Irénke

Bérlet akció

+1 alkalom ajándék