,

Sikertörténet – 7 hónap alatt 27 kg fogyás

Králl Tünde vagyok, 51 éves. Fizioterápiás asszisztensként dolgozom, feszített munkatempóban, amelyből adódóan egyáltalán nem fektettem hangsúlyt a rendszeres étkezésre és a megfelelő folyadékfogyasztásra! Szinte teljes munkaidő alatt csak rohantam, az étkezés a délutáni, esti órákra maradt, ráadásul a több, mint 10 évig tartó családi, magánéleti válságom és tragédiák sorozata, illetve az ezzel egybefüggő alvászavarom jelentős súlytöbbletet eredményezett, de sajnos nem foglalkoztam a testsúlyommal.

Ezt még rontotta az a tény is, hogy nagyon szerettem az édességeket és a fogyókúra megkezdése előtt hajlamos voltam arra, hogy az éhségérzetemet elsősorban valamilyen szénhidráttal, péksüteményekkel enyhítsem. A túlsúly egészségügyi problémákhoz: térdízületi arthrózishoz (melynél a szteroid kezelések sem hoztak teljes gyógyulást, a fájdalmak és a mozgáskorlátozottság bizonyos mértékben megmaradtak), magasvérnyomáshoz és autoimmun pajzsmirigy problémához vezetett, a refluxos, gyomorsav túltengéses panaszaimról már nem is beszélve, amitől nap mint nap szenvedtem, bármit is ettem.

Fogyókúrámat előzőleg nem terveztem. Kolléganőim már jártak a doktornőhöz és láttam rajtuk az eredményt, illetve egy beszélgetés kapcsán kedvet kaptam hozzá és belevágtam. A kezelések alatt eltöltött hónapok nagyon kellemesek voltak, nyugodt, harmonikus környezetben zajlottak! A fogyókúra ideje alatt soha nem éheztem, nem voltam depressziós, könnyen végig csináltam. Úgy érzem, hogy a rendszeres kontrollvizsgálatok és a konzultációk feltétlenül szükségesek voltak ahhoz, hogy hétről hétre megtudjam beszélni a doktornővel az esetleges problémákat és a súlycsökkenés mértékének megfelelő táplálkozási tanácsokat, változtatásokat.

A doktornő segítsége, megértése, lelkiismeretes emberi hozzáállása, szakmai tudása hozzásegített az életmódváltáshoz és a kialakult eredményhez, amelynek során akupunktúrával és az ezzel egybekötött diétával sikerült 7 hónap alatt 27 kg-ot lefogynom.

Ma már odafigyelek a rendszeres étkezésre, a folyadékfogyasztásra, követem a doktornő tanácsait. Az egészségügyi problémáim megoldódtak, sokkal jobb a közérzetem, a refluxos panaszaim teljesen megszűntek! Ma már élvezettel eszem, nem pedig azért, mert rosszul vagyok és muszáj! Számomra az eltelt pár hónap kellemes meglepetés volt, hiszen megtanultam, hogy a fogyókúra nem egyenlő a koplalással. Még maradt pár kiló súlyfeleslegem, így a fogyókúrát a továbbiakban INSUMED terápiával folytatom.